Unieke items

Ter inspiratie voor 2022, de veilingitems van 2019 voor u.

Twentsch Polo Veiling!

Voor het eerst in de geschiedenis is er dit jaar een Twentsch Polo Veiling, gevuld met exclusieve items die je niet online of in de winkel vindt.

Uiteraard gaat de opbrengst naar het goede doel, De Nije Stichting. Hieronder vind je alvast een voorproefje van wat er onder de hamer gaat. Bereid je dus goed voor, wees alert en laat het kavel van jouw keuze niet onder je neus vandaan kapen… eenmaal, andermaal!

DEELNAME (EQUIPE) ‘DUTCH BUSINESS TRIP’

Bieden vanaf € 250,-
Zondag 8 september verschijnen maar liefst 30 ‘eindbazen’ in hun blinkende bolides met ronkende motoren aan de start van de Dutch Business Trip! Ben jij ‘in charge’? Roadtrips.nu biedt een van de laatste startplekken voor deze fantastische all inclusive tourrally, waar je enkel ondernemers treft!

MAATWERKPAK BY LEURINK MODE

Ter waarde van € 750,-
Kleren maken de man! Met een maatwerkpak van Leurink Mode maak je je look compleet. Marc Leurink voorziet je niet alleen van stijladvies, hier hoort ook een passende outfit bij! Laat jij je maten meten door Marc?

KUNST BY LINCY HOOGVELD

Bieden vanaf € 2.800,-
De schilderijen van Lincy Hoogveld (Herveld, Nederland) zijn mixed media werken die bijna organisch als een bas-reliëf op het doek gebeiteld werden, alleen … ze werden geschilderd. De kunstenares slaagt er in, met deze ogenschijnlijk zware materialen, lichtvoetige en frisse droomobjecten te toveren, waarbij de verwondering een onuitputbare bron van inspiratie blijkt te zijn. Een uniek spanningsveld dat de verschillende elementen van uitdaging en intimiteit met elkaar in evenwicht brengt. Lincy stelt twee van haar werken ter beschikking van de Twentsch Polo Veiling en daarmee het goede doel.


PRAELUDIUM AUTOMATIC IVORY BY STAUDT WATCHES

Bieden vanaf € 2.000,-
Mannen en sieraden. Veelal een lastige combinatie. Maar een horloge is zonder twijfel een enorm fraai accessoire. Zeker wanneer deze van de hand van Yvo Staudt komt… Ondernemer, juwelier of muzikant? Zijn pitch vat het goed samen: ‘Hallo, ik ben Yvo. Ik kom uit Hengelo. Ik speel accordeon en maak horloges.’ Dat klinkt als een klok!

KEVER CABRIO RALLY

Ter waarde van € 1.800,-
Een prachtig landelijk keveruitje door het mooie Twente. En route met je bedrijf, afdeling of een groep vrienden, haren wapperend in de wind. Onderweg een heerlijke bourgondische vleesproeverij en een rondleiding bij wijnlandgoed Hakenberg, incl. tasting. En altijd al een kijkje achter de schermen bij Singraven willen nemen? Ook dit zit in het programma. Dit toffe all-in pakket geldt voor 16 personen en wordt beschikbaar gesteld door Event Creators.

BEDRIJFSTRAINING (DAGDEEL) ‘INZICHT DOOR PAARDEN’

Ter waarde van € 850,-
Wil jij ervaren wat het direct effect is van jouw persoonlijk handelen op je omgeving? Gewoon… duidelijk, helder en onomwonden? Marieke van Asselt daagt jou en je team (max. 5 pers.) uit. Door te werken met paarden krijg je inzicht in persoonlijk leiderschap, elkaar kwaliteiten en leer je houding en gedrag op elkaar af te stemmen. Wie biedt?